Autor: Logistikauudised.ee • 25. veebruar 2020

TTK tudengid tutvustavad seminaril logistika mitmekülgsust

Neljapäeval, 5. märtsil korraldavad TTK transpordi ja logistika õppekava III kursuse tudengid Radisson Blu Hotel Olümpias Logistikaseminari, mis kannab pealkirja Logistics Redefined ehk Logistika mitu külge.

Tudengite korraldatava logistikaseminari eesmärgiks on laiendada arusaama logistikast kui lihtsalt veondusest, avardada piire, millega defineeritakse logistikat, ehk näidata selle mitmekülgsust, teatavad korraldajad. Juttu tehakse nii suurveoste planeerimisest kui ka kallihinnaliste võistlushobuste transpordist.

Seminari programmi jooksul liigutakse teemadega tavapärasest logistikast järjest kaugemale. Alustatakse populaarse Tudengibox’iga, mille järel saavad osalejad ning eriala asjatundjad arutleda sel aastal uueneva transpordi arengukava üle. Seejärel algab seminari põhiosa kolme teemaplokiga.

Esimeses räägitakse eriveostest, kus tuleb juttu nii kiirabi ja kaitseväe logistikast kui ka raudteel ülegabariidiliste veoste planeerimisest. Oma kogemustest tulevad teiste seas rääkima Põhja-Eesti Regionaalhaigla Kiirabikeskuse juhataja Arkadi Popov ja Operaili veotingimuste peaspetsialist Kirill Spektor.

Teine teemaplokk keskendub IT sektorile ja toob kuulajateni nende lahenduste mõjud logistikavaldkonnale. Sõna saavad Eesti edukaima start-up ettevõtte BOLT elektritõukerataste suunajuht Thomas Tammus ja Tpileti juhatuse esimees Ingmar Roos.

Kolmanda teemaploki kõnelejad tutvustavad meelelahutusüritustega seotud logistika korraldamise tagamaid. Jutuks tuleb rahvamasside turvalisus ja nende planeerimine rallil, hobuste transpordi korraldamine rahvusvaheliste ratsavõistluste raames ja suurartistide kontsertide korraldus. Esinejateks on teiste seas Shell Helix Rally Estonia haldusjuht Janno Siitan ning International Horse Show tehniline juht Siim Kroon.

Üritus lõpeb meeleoluka järelpeoga Urban Baris, kus esineb Mariliis Jõgeva koos bändiga.

Logistikaseminari toetajateks on: Connecto Eesti AS, Balti Logistika AS, Magnum Logistics OÜ, DHL LOGISTICS ESTONIA OÜ, Nordic Spedition, Arula Veod OÜ, Itella Estonia OÜ, ACE Logistics OÜ, Gunvor Services AS, Arco Transport AS, DSV Transport AS, Via3L, Operail AS, DPD Eesti AS, HAVI Logistics OÜ, Tallinna Tehnikakõrgkool, Tallinna Tehnikaülikool.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077