Autor: Tõnu Tramm • 7. veebruar 2020

Tunamullused jõulud olid Omnivale õppetunniks kogu eluks

2018. aasta jõulukogemus andis Omnivale õppetunni kogu eluks, mistõttu lõppenud pühadele mindi vastu oluliselt treenitumalt: kogu operatsiooni juhtis pikaajalise panganduskogemusega värske pakiäri juht Kristi Unt, kes tunnistab täna, et 2019 jõulud möödusid ladusamalt, kui keegi oodatagi osanuks.
Omniva pakiäri operatsioonide juht Kristi Unt.
Foto: Tõnu Tramm

“Vaieldamatult olid 2018. aasta jõulud Omnivale üks raskemaid perioode ja anname endale aru, et toonasest mainekahjust välja tulekuks peame veel pikka aega kõvasti pingutama,” lausub läinud aasta kevadel SEB pangast Omnivasse tööle läinud vastne pakiäri operatsioonide juht Kristi Unt, kes asus piltlikult öeldes 2019. jõuludeks ettevalmistusi tegema juba esimesest tööpäevast alates.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077