Tõnu Tramm • 7 veebruar 2020
Uudised
Ainult tellijale

Tunamullused jõulud olid Omnivale õppetunniks kogu eluks

2018. aasta jõulukogemus andis Omnivale õppetunni kogu eluks, mistõttu lõppenud pühadele mindi vastu oluliselt treenitumalt: kogu operatsiooni juhtis pikaajalise panganduskogemusega värske pakiäri juht Kristi Unt, kes tunnistab täna, et 2019 jõulud möödusid ladusamalt, kui keegi oodatagi osanuks.

Omniva pakiäri operatsioonide juht Kristi Unt.   Foto: Tõnu Tramm

“Vaieldamatult olid 2018. aasta jõulud Omnivale üks raskemaid perioode ja anname endale aru, et toonasest mainekahjust välja tulekuks peame veel pikka aega kõvasti pingutama,” lausub läinud aasta kevadel SEB pangast Omnivasse tööle läinud vastne pakiäri operatsioonide juht Kristi Unt, kes asus piltlikult öeldes 2019. jõuludeks ettevalmistusi tegema juba esimesest tööpäevast alates.

VORMISTA SOODUSHINNAGA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu Logistikauudised erilehe PDFidele
 • Ligipääsu Transpordi ja logistika infolehele
 • Jaga lugu:
  LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

  Logistikauudised.ee toetajad:

  Tõnu Tramm
  Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
  Ana Tilkson
  Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150