Autor: Logistikauudised.ee • 17. jaanuar 2020

Põhja-Tallinn jätkab autoromudega võitlemist

Põhja-Tallinn jätkas tänavate mahajäetud autodest puhastamist. Ainuüksi uue aasta esimese kahe nädala jooksul on Põhja-Tallinna munitsipaalpolitsei ametnike pealekäimisel linnatänavatelt eemaldatud 12 autoromu.
Seisev romu Põhja-Tallinnas.
Autor: Põhja-Tallinna LOV

„Tänu MUPO ametnike tublile tööle on linnaosas parkimiskohti tublisti juurte tulnud. Kuid asi ei ole ainult parkimiskohtades. Romud pakuvad huvi asotsiaalidele ja narkomaanidele, aga ka lastele, kes mahajäetud autodesse mängima lähevad. Samuti on mahajäetud sõidukid tihtilugu ohuks keskkonnale,“ ütles Põhja-Tallinna vanem Peeter Järvelaid.

Põhja-Tallinna MUPO üksuse peainspektor Pavel Boitsovi sõnul on eelmise aasta jooksul Põhja-Tallinna linnaosa territooriumilt eemaldatud kokku 78 mahajäetud sõidukit, mis on rohkem, kui kunagi varem.

„Kokku laekus eelmise aasta jooksul Põhja-Tallinna MUPO tugipunkti kodanikelt üle 500 avalduse. Alustasime 24 väärteo- ja 128 haldusmenetlust ning tegime üle 200 hoiatustrahvi valesti parkimise eest,“ selgitas Boitsov.

Sagedasemate probleemide hulka, millega munitsipaalpolitsei ametnikud pidid Põhja-Tallinnas aasta jooksul tegelema, kuulusid veel risustatud kinnistud ja mahajäetud hooned, samuti koerte rünnakud, grafiti ja alkoholi tarvitamine avalikus kohas.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077