Autor: Logistikauudised.ee • 13. jaanuar 2020

Digitaalne logistika: DKV omandas firma Styletronic

Ka Eesti vedajatele teenuseid pakkuv DKV Euro Service omandas telemaatika ja geopositsioneeringu teenustega tegeleva Austria firma Styletronic Telematik.
Marco van Kalleveen ja Martin El Shamaa ostu-müügi lepingu sõlmimisel.
Foto: DKV

Ettevõte pakub asjade interneti (IoT) põhiseid GPS-positsioneerimise ja logistikahalduse lahendusi. Styletronicu omandamisega jätkab DKV oma digitaliseerumise strateegiat. Selle koostöö baasil käivitavad DKV ja Styletronic 2020. aasta jooksul esimesed tarneahela parema läbipaistvuse ühislahendused.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077