Autor: Logistikauudised.ee • 29. november 2019

DSV Estonia juhiks saab Alvar Tõruke

Ligi 29 aastat Eesti suurimat logistikaettevõtet DSV Estonia AS juhtinud Jaan Lepp lahkub aasta lõpus ametist, tema koha võtab üle firma regionaaldirektor Alvar Tõruke.

„On olnud erakordselt tegus ja põnev rännak, aga iga teekond saab ükskord otsa,” ütles Lepp. “Taandun aktiivsest majandustegevusest omal soovil, et tegeleda asjadega, milleks siiani ei ole piisavalt aega leidnud.”

Alates 1. jaanuarist saab uueks juhatuse esimeheks Alvar Tõruke, kes on töötanud DSV-s erinevatel ametikohtadel alates 2000. aastast.

“Jaan Lepa panust DSV arengusse ja Eesti logistikavaldkonda tervikuna on võimatu ülehinnata. Uuele juhile on latt seatud väga kõrgele. DSV läheb oma arengus edasi kindlasti samasuguse hooga kui siiani ja mul on hea meel saadud võimaluse üle sellesse omapoolne panus anda,” sõnas Tõruke.

DSV Estonia AS on Kopenhaageni börsil noteeritud DSV-Panalpina gruppi kuuluv ettevõte, mille 2018. a käive oli 96,8 miljonit eurot. Ettevõtte korraldab aastas üle 300 000 saadetise liikumist ja seal töötab 170 töötajat.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077