Autor: Logistikauudised.ee • 27. juuni 2019

Kuidas leida ettevõttele parimat ladu?

Iga ettevõtte vajadused on erinevaid, nagu ka turul saada olev laokinnisvara. Milline ladu oleks parim just minu ettevõttele? Oma kogemusi jagab pikka aega erineva ärikinnisvaraga tegelenud OÕ Brandex tegevjuht Toomas Tõldsepp.
Lao puhul on lisaks ruutmeetritele oluline ka selle õige kõrgus ja riiulite vahe.
Foto: KRISTJAN TEEDEMA, Tartu Postimees/Scanpix

Meie kinnisvaraportfelli kuulub palju erinevaid laopindu, moodsaid stock-office’eid, tootmishooneid jms. Pikaaegsete kogemuste põhjal on välja kujunenud soovitused ja küsimused, mis ajas üldjuhul ei muutu, kuid mida laohoone valikul tasub alati silmas pidada ning enne lepingu sõlmimist hoone omanikult üle küsida.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077