Autor: Logistikauudised.ee • 20. juuni 2019

Jaanipäeva logistikas on abiks vastav kaardirakendus

Mitu päeva kestvate jaanilõkete ümber toimuvad sündmused on kokku üks suur üle-eestiline rahvaüritus. Kuidas teha valikut, kui jaanisündmuste infot on üle veebi ja erinevate ajakirjandusväljaannete väga palju? Ettevõtlikud inimesed on loonud selleks vastava mobiilirakenduse.

IT-arendaja Navicup OÜ on loonud rakenduse, mille abil suursündmuste organiseerijad saavad oma lõkkest teada anda üle-eestilisel kaardil, tehes lõkete kohta info otsimise lihtsamaks.

Kaart telefonis näitab huvilistele kiirelt ja täpselt, kus on lähimad lõkkeüritused, kui pikk tee nendeni on minna ja lisaks juhatab kaardiäpp telefoni abil infot otsivad inimesed ka kohale.

Lisaks aitab rakendus ja portaalis www.jaanid.ee nähtav kaart kaasata ka neid ürituse korraldajaid, kes soovivad oma ürituste infot üldsusega jagada. Veebikaardi abil leiavad kümned tuhanded inimesed omale lähima sobiva jaanilõkke üles.

Telefonis on ürituste otsijate jaoks kasutusel äpp, mis pakub nutikaid lisavõimalusi ka kohapeal üritusel viibides. Ka pakub rakendus lõkkesüütajatele võimalust oma lõket kõigi teiste hulka kaardile lisada.

Ürituste korraldajad saavad äpi kasutajatest kokku statistika, palju huvilisi on nende üritust külastanud, mis on kasulik eriti neile, kes piletita üritust korraldavad st osalemise statistika ei moodustu vaid müüdud piletite arvust. Rakendus peab ka edetabelit, millist lõkkeüritust kõige rohkem on külastatud ja selleks annavad panuse inimesed, kes teel sündmusele ja kohapeal äppi kasutavad.

Samuti saab äpiga kohapeal üritust hinnata, kommenteerida, jagada fotosid (mis avaldatakse üle-eestilises galeriis) ning edastada soovi korral sõpradele oma ürituse asukoht, et nad võimalikult mugavalt teiega liituda saaksid. Või siis leida mõni teine lähim jaanisündmus, kui soovitakse edasi liikuda.

Veebirakendus jaanid.ee ja Navicup-äpp võimaldavad kaardile kanda ka oma isikliku ja privaatse lõkke, mille täpset asukohta saad oma sõprade või tuttavatega jagada nii, et jääb ära seletamine, kus täpselt asud. 19. juuni lõunaks oli kaardile kogutud üle 160 avaliku lõkkeürituse, kuhu on oodatud tuhanded inimesed. Lõkketeateid lisandub kaardile iga tunniga.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077