Autor: Logistikauudised.ee • 16. mai 2019

Baltic Shuttle plaanib Tallinn-Kiiev bussiliini

Tallinna ja Peterburi vahet sõitev bussifirma Baltic Shuttle plaanib käivitada igapäevase liini ka Tallinnast Kiievisse. Selleks on ettevõte esitanud Eesti majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile marsruudilitsentsi taotluse.
Autor: Baltic Shuttle

Taotlusest selgub, et teel Ukrainasse peatub buss ka Pärnus ja Vilniuses. Marsruudi kogupikkus on 1370 kilomeetrit ja reis kestab pea 21 tundi. Aastaringset teenust osutatakse 49-59kohaliste bussidega. Baltic Shuttle´i partneriteks on plaani kohaselt ettevõtted Kautra ja Tolimojo Keleivinio Transporto Kompanija Leedus ning Transtempo Ukrainas.

Marianna Vlasenko ainuomanduses OÜ Baltic Shuttle teenis 2017. aastal 353 400 euro suuruse müügi puhaskasumit 44 000 eurot. Baltic Shuttle ostis 2014. aastal kuus bussi tellimusvedudeks, hiljem täienes bussipark veelgi. Mullu jaanuaris avas firma alaliselt tegutseva liini Maardu-Tallinn-Peterburi, millel on peatused ka Ida-Virumaal.

Tallinnast Ukraina pealinna saab ka otselendudega. Nordica lendab Kiievis Borispoli lennujaama ning odavlennufirma Wizz Air Žuljanõ lennujaama, mis on kesklinnale lähemal.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077