Autor: Logistikauudised.ee • 12. märts 2019

TS Laevad teenindas veebruaris rohkem reisijaid ja sõidukeid kui mullu

Reisiparvlaev Piret.
Autor: TS Laevad
TS Laevad OÜ teenindas veebruaris 107 338 reisijat ja viis üle 52 001 sõidukit. Võrreldes 2018. aasta veebruariga kasvas reisijate arv 8,9% ning sõidukite arv 11,2%, aasta lõikes ületas üle viidud sõidukite arv esmakordselt TS Laevade opereerimiseajaloos ühe miljoni piiri.

TS Laevade juhatuse liikme ja teenindusvaldkonna juhi Pille Kauberi sõnul kasvas veebruarikuu reisijate ja sõidukite arv mõlemal liinil suurel määral: „Virtsu-Kuivastu liinil suurenes reisijate arv 7% 81 189 reisijani ning üle viidud sõidukite arv 10% 38 761 sõidukini. Rohuküla-Heltermaa liinil reisis veebruaris 26 149 inimest kasvatades reisijate arvu 16% ja üle viidi 13 240 sõidukit ehk samuti 16% rohkem kui eelmisel aastal samas kuus. Suuremat tulemust aitas saavutada tehtud reiside suurem arv ning veokite-haagiste arvu oluline kasv, kusjuures jooksva aasta lõikes ehk perioodil märts 2018-veebruar 2019 ületas üle viidud sõidukite arv esmakordselt TS Laevade opereerimise ajaloos ühe miljoni piiri."

„Hea meel on tõdeda, et veebruaris tegime kõik reisid plaanipäraselt ning ükski reis talviste keeruliste ilmaolude tõttu ära ei jäänud. Kõikidest veebruarikuu reisidest väljusid õigeaegselt 99,4%. Reisijate rahulolu indeks oli veebruaris 58,6%, sama näitaja aasta varem oli 51,1%. Samuti kasvas sõidukite e-piletite osakaal – 53%-ilt 2018. aasta veebruaris 61%-ni tänavu. E-kanali propageerimisele ning reisijate rahulolu tõstmisele pöörame läbivalt erilist rõhku. Märtsikuus osaleme aktsioonis Hea Teeninduse Kuu, selleks et reisijatelt veelgi rohkem vahetut tagasisidet saada,“ lisas Kauber.

TS Laevad OÜ opereerib Eesti suursaarte ja mandri vahelist parvlaevaliiklust Rohuküla-Heltermaa ja Virtsu-Kuivastu liinidel.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077