Autor: Logistikauudised.ee • 9. märts 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Laomaailm ostis Metkall osaühingu

Branne riiulid laomaailmas.
Foto: Laomaailm
Laomaailm AS ostis kvaliteetset metallmööblit müüva ettevõtte Metkall OÜ, mille tootevalik lisandub Laomaailma e-poodi juba lähikuudel, teatab ettevõte.

Laomaailm põhjendas ostu tagamaid sellega, et Eesti tööstuse ja laomajanduse ettevõtted on järjest avatumad kallimale ja kõrge kvaliteediga toodetele. Iga töötaja ja tema töökoha väärtustamine on Eestis väga tugevas tõusutrendis, olles enim mõjutatud põhjamaade kogemustest. Töötajate nappus ja kasvavad palgad on pannud ettevõtjaid oma töötajate tegevuse igat millimeetrit ja sekundit maksimaalselt väärtustama.

Tuntumad kaubamärgid Metkall valikus on Treston (endine Sovella), J.Punta, Gerdmans ja Kongamek jpt. Ettevõtte omanikuks oli alates 2006. aastast sõltumatu investeerimisettevõte United Partners, mis soovis sellest investeeringust väljuda.

Kõik Metkall valikus olnud tooted on edaspidi saadaval Laomaailm e-poes, mille järel katab Laomaailma tootavalik väga erinevate omaduste ja hindadega tooteid. Laomaailma pakutavate komplekteeritavate töölaudade valik on koos lisanduvate Treston toodetega üks laialdasemaid ja võimaldab komplekteerida töökohad väga erinevate tööstusettevõtete jaoks, teatab Laomaailm.

Metkall OÜ on tegutsenud juba aastast 1992, olles professionaalseks partneriks efektiivsete ning ergonoomiliste töökohtade loomisel Eesti ja naaberriikide tootmisettevõtetes. Metkall pakutav kaubavalik on alati olnud kallis, aga väga kvaliteetne.

Laomaailm AS on 1994 asutatud Eesti kapitalil ettevõte, mis on alates 2014. aastast kiiresti arenenud ja igal aastal kasvatanud müügimahtu kuni 30%, saades sellega ka gasellettevõtte staatuse.

Laomaailma tootevalik on väga lai, sisaldades erinevatelt tarnijatelt pea kõike, mida laos või tootmises abivahenditena vaja läheb. Peamisteks toodeteks on laoriiulid ja tõstukid, samuti erinevad kastid, kärud, konteinerid, aga ka metallist riidekapid, töötoolid ja töökoja sisustus.

Koos Metkall OÜ ostuga võtab Laomaailm üle ettevõtte kõik senised lepingud klientide ja tarnijatega, samuti kaupade laojäägi ja ka ettevõtte töötajad. Tehingu hinda osapoolte kokkuleppel ei avalikustata.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077