24. aprill 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tehingute aasta transpordisektoris

Autor: Arno Mikkor
Tänavused tehingud toimuvad üle Baltikumi ja on suuremahulised. Tehingute aktiivsust peaks aasta teises pooles toetama ka riigifirmade börsile minek, kirjutab Äripäev.

Pärast eelmise aasta ostu-müügi tehingute rekordit osteti ja müüdi tänavu esimesel kolmel kuul ettevõtteid vähem kui eelmise aasta esimeses ja viimases kvartalis. Sellegipoolest peetakse tänavust aastat aktiivseks.

Üks suuremaid tehinguid transpordisektoris on sel aastal olnud näiteks Eesti ettevõtte Gokart OÜ ja Leedu ettevõtte Romasta Group UAB ühinemine Läti äriühinguga Latina Baltics SIA (kõigi kolme ettevõtte omanik oli Saksa BPW Group). Norra riigiraudtee Norges Statsbaner tütarfirma Nettbuss ostis 15% osaluse Eesti tehnoloogiaettevõttes T-solutions.

Loe kuumast tehingute aastast lähemalt Äripäevast.

Autor: Äripaev

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077