Autor: Heija-Liis Ristikivi • 2. märts 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Algas kahepäevane Pärnu Tarneahelakonverents 2017

Estonia Resort Hotel & Spa saali on kogunenud ligi 240 osalejat
Autor: Urmas Kamdron
Täna algas Pärnus Äripäeva teemaveebi Tööstusuudised.ee korraldatud kahepäevane Pärnu Tarneahelakonverents „Hoiame kokku“. Väljamüüdud saali on kogunenud ligi 240 osalejat, esinejaid on nii Eestist kui mujalt.

Seekordsel konverentsil räägitakse kokku hoidmisest – oma meeskonna ja koostööpartneritega kokku hoidmisest, konkurentidega kokku hoidmisest, raiskamise vähendamisest ehk ressursside kokku hoidmisest ja uutest tehnoloogiatest, mis aitavad samuti raha kokku hoida. Keskendutakse strateegilistele valikutele ja otsustele tarneahelas.

Põhjalikult käsitletakse integratsiooni – olgu see horisontaalne, vertikaalne või miks mitte virtuaalne. Kuulda saab kogemuslugusid sellest, mida ühe või teise meetodi valimine endaga kaasa on toonud. 

Programmis on suur rõhk praktilistel näidetel - Eesti ettevõtete positsioonid rahvusvahelistes tarneahelates ning valikud ja nende põhjendused oma tarneahelate planeerimisel.

Täna pärastlõunal toimuvad ka erinevate ettevõtete külastused ning töötoad.

Täpsema programmiga saad tutvuda siin.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077