Autor: Heija-Liis Ristikivi • 1. märts 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

DHL hakkas kasutama Cleveroni pakiroboteid

DHL kuller Collect.Net pakiroboti ees
Foto: DHL
DHL Express asub Eestis kasutama Collect.Net pakirobotite vaba võrgu teenust, mis võimaldab kullersaadetisi kätte saada kliendile sobival ajal, teatas DHL.

Eesti tarbijad soovivad oma pakke saada kätte neile sobival ajal ööpäev läbi ja pakirobotid on selleks suurepärane viis, põhjendas DHL Express Eesti tegevjuht Kristina Laaneots koostöö alustamist Collect.Net'iga. “Kliendi soovid ja kullerteenuse kasutusmugavus on meile esmatähtsad,” rõhutas ta.

DHL Expressi erakliendil on nüüdsest võimalik rahvusvahelise kullerteenusega kaupa tellides see kohe omale sobivaimasse pakirobotisse tellida või vajadusel peale DHLilt paki saabumise kohta sõnumi saamist ka Collect.Net'i pakirobotitesse ümber suunata.

Tänu alustatavale koostööle on võimalik suurt osa välismaistest e-poodidest tellitud kaupa nüüd kätte saada Eesti tarbija kõige eelistatumal viisil pakiautomaate kasutades.

 

Eesti ettevõttes Cleveron toodetud Collect.Net’i pakirobotid asuvad Tallinnas, Tartus, Viljandis ja Rakveres.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077