Autor: Heija-Liis Ristikivi • 16. jaanuar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rosella asus nädalase remondi järel Tallinn-Helsingi liinile

M/S Rosella
Autor: Viking Line
Viking Line’i parvlaev Rosella läbis nädalaga uuenduskuuri BLRT Grupi Tallinna laevaremonditehases ning asus tänasest kaheks nädalaks Tallinn-Helsingi liinile, teatas BLRT Grupp.

Pärast edukat remonti Tallinnas asuvas BLRT Grupi laevaremonditehases asus Soome laevakompanii Viking Line parvlaev Rosella 16. jaanuaril Tallinn-Helsingi liinile. M/S Rosella asendab kuni 30. jaanuarini Viking XPRSi.

Seitsme päeva jooksul remonditi torustikke, paigaldati vettpidav klinkett- ehk liuguks ning tehti muid töid.

Parvlaev on ehitatud Wärtsilä Turu laevatehases. 136,1 meetrit pikk ja  24,2 meetrit lai laev mahutab 1500 reisijat ja 340 sõiduautot.

Viking Line'i kodulehe andmetel siirdus Tallinna-Helsingi vahel sõitev Viking XPRS omakorda uuenduskuurile Lõuna-Rootsi, Landskrona laevatehasesse 16.–30.01.2017. Ette võetakse suuremad ja väiksemad remonditööd ning muudatused – osad nähtavad, osad mitte nii väga.

Reisiparvlaeva Rosella on 2003. aastast alates korrapäraselt BLRT Grupi laevaremonditehastes tehniliselt hooldatud ning moderniseeritud.

BLRT Grupp on üks suurimaid tööstuskontserne Läänemere regioonis. BLRT Grupi koosseisu kuulub kolm laevaremonditehast: Tallinn Shipyard Eestis, Western Shiprepair Leedus ja Turku Repair Yard Soomes. Nad osutavad tervikteenuseid laevade remondi ja moderniseerimise valdkonnas seitse päeva nädalas ööpäev läbi.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077