• 18.05.16, 10:20
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Eesti ekspordipartnerite majandus elavneb

Eesti ettevõtjatele oluliste sihtriikide majandus on hakanud lõpuks kasvama, mis võib anda uue võimaluse meie kiratsevale ekspordile. Eksportijad on optimistlikud, kuid kõik selle põhjal suuri plaane tegema veel ei rutta.
Eesti peamiste ekspordipartnerite majandus on elavnemas, mis annab lootust, et sinna hakkab Eestist liikuma ka rohkem kaubakoormatega veoautosid.
  • Eesti peamiste ekspordipartnerite majandus on elavnemas, mis annab lootust, et sinna hakkab Eestist liikuma ka rohkem kaubakoormatega veoautosid. Foto: Raul Mee
Rootsi majanduskasv kiirenes eelmise aasta lõpus 4,5 protsendile, esimese kvartali numbri avaldavad nad mai lõpus. Tänavune kiireim kasvaja on seni olnud Saksamaa, kus sisemajanduse koguprodukt kasvas esimeses kvartalis võrreldes möödunud aasta sama ajaga 2,7 protsenti. Pikalt languses olnud Soome majandus jõudis mullu lõpuks pisikesse plussi ja kasvas tänavu esimeses kvartalis 1 protsendi.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele