17. veebruar 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

EVR Cargo sai Venemaa kogemusega juhi

Raul Toomsalust sai EVR Cargo uus juhatuse esimees.
Foto: Andres Haabu
Raudtee-kaubaveoettevõtte EVR Cargo nõukogu valis ettevõtte uueks juhatuse esimeheks Raul Toomsalu, kellel on ärikogemused ettevõtete juhtimisest Venemaal ja Ukrainas.

Raul Toomsalu on viimased kaks aastat olnud tegev tehnoloogianõustajana erinevates Venemaal tegutsevates tootmisfirmades, enne seda on Toomsalu juhtinud rahvusvahelisse Olam Gruppi kuuluvat Rusmolko piimandusfarmi Venemaal ning Trigon Agri põllumajanduskontserni Venemaal ja Ukrainas. Aastatel 2004-2008 juhtis ta SEB Liisingut Venemaal ning hiljem SEB Grupi korporatiivpanganduse üksust Venemaal.

EVR Cargo nõukogu esimehe Toomas Tõniste sõnul võttis sobiva kogemustepagasi ja juhtimisoskusega kandidaadi leidmine küll aega, kuid personaliotsingufirma toel tehtud valiku üle võib rahulolu tunda. “Ettevõtte kolmeliikmeline juhatus on nüüd komplekteeritud ja meeskonnal seisavad ees keerulised väljakutsed - eelkõige ootab nõukogu juhtkonnalt naaberriikidega edukalt konkurentsis püsimist kaubavedude pärast, ettevõtte efektiivsuse tõstmist ning teenuste kvaliteedi paranemist,” lisas Tõniste.

Raul Toomsalu sõnul sai peale 10 aastat Venemaal otsustavaks soov naasta Eestisse ning siin midagi korda saata. “Usun, et rahvusvaheline töökogemus suurtest ettevõtetest finantssektoris ja tootmisvaldkonnas annab mõningase  eelise tööalaste suhete loomisel ja arendamisel Venemaa suunal,” märkis Toomsalu.

EVR Cargo juhatusse kuuluvad lisaks veel finantsdirektor Paul Lukka ning Lauri Rohtoja.

Autor: Tanel Raig, logistikauudised.ee toimetaja

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077