• 01.09.15, 13:32
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

EVR Cargo otsib juhatuse esimeest

EVR Cargo nõukogu kuulutas välja konkursi juhatuse esimehe ametikohale.
Konkursi tingimustes öeldakse, et juhatuse esimehe tegevus peab olema suunatud ettevõtte võimekuse kasvatamisele ja positsiooni kindlustamisele rahvusvahelisel kaubaveoteenuste turul. Lubatase, et EVR Cargo pakub eneseteostust suurte ärimahtude juhtimisel ja kasvatamise ning väljakutset osaleda tulemuskeskse riigiettevõtte arendamisel.Kandidaat peab esitama kuni 3-lehekülje pikkuse essee „Visioon EVR Cargo arenguvõimalustest aastani 2020“.
Kandideerijalt oodatakse muuhulgas ettevõtte juhtimise kogemust, mis oleks soovitavalt müügi-, logistika- või mõnest muust teenusepõhisest valdkonnast. Hinnatakse ELi ja teiste Eesti lähiriikide majanduskeskkonna tundmist, pingetaluvust, innovaatilisust jmt. Kasuks tuleb ka koostöökogemus rahvusvahelistes projektides või organisatsioonides.
Valituks osutunud kandidaat peab enne tööle asumist läbima ka julgeolekukontrolli. Sobivate kandidaatide puudumisel on EVR Cargol õigus tagasi lükata kõik kandidaadid. Konkursile sooviavalduste esitamise tähtaeg on 30. september 2015.
EVR Cargo praegune juhatuse esimees on Ahto Altjõe.

Seotud lood

Uudised
  • 09.09.15, 11:27
Kaubavedu raudteel pidurdub 
EVR Cargo veomaht ulatus augustis 707 tuhande tonnini, jäädes möödunud aasta augustikuu veomahule alla kolmandiku võrra.
Uudised
  • 07.10.15, 17:00
Altjõe: Kaubamahtude taastumist ei ole loota
Kuigi EVR Cargo kaubamahud septembris võrreldes augustiga tõusid ei ole ettevõtte juhatuse esimehe Ahto Altjõe kinnitusel loota, et mahud taastuksid endisele tasemele.
Uudised
  • 17.02.16, 13:38
EVR Cargo sai Venemaa kogemusega juhi
Raudtee-kaubaveoettevõtte EVR Cargo nõukogu valis ettevõtte uueks juhatuse esimeheks Raul Toomsalu, kellel on ärikogemused ettevõtete juhtimisest Venemaal ja Ukrainas.
Uudised
  • 18.01.16, 12:24
PKC Eesti juht läks EVR Cargo juhtkonda
Tööstusettevõtte PKC Eesti endine juht Lauri Rohtoja on aasta algusest raudteekaubaveo operaatori EVR Cargo juhatuse liige.
  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 16:11
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele