• 30.07.15, 15:28
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Kes sai endale tipp-palgaga Tarcona juhi töö?

Ligi 28 000 eurot kuus teeninud Sulev Loo on ASist Tarcona tänaseks lahkunud ning alustab peagi Eesti Raudtee juhatuse esimehe-peadirektorina.
Eelmisest nädalast on ka Tarconas juhtmine ümber korraldatud, kirjutab aripaev.ee.
Reedel alustas Gunvor Groupile kuuluvas Tarcona ASis tööd uus juhatus, kuhu kuuluvad endised nõukogu liikmed Margus Lutsoja ja Sirje Vähk, endine juhatuse liige Andres Kukk ning Kaia Tuvike ja Albert Saifulin.
Eesti Raudtee endise juhi Ahti Asmanni palk oli ajakirjanduse andmetel 8800 eurot kuus. Lugege seda lugu pikemalt aripaev.ee veebist

Seotud lood

Uudised
  • 06.05.16, 12:44
68 enimtasustatud transpordi ja logistika tippjuhti
Äripäev reastas parima palgaga tippjuhid. Enam kui 400 tippjuhi seas on ka 68 transpordi ja logistika sektoriga seotud ettevõtte juhatuse liiget.
Uudised
  • 30.07.15, 13:11
Mis on Sulev Loo trump?
Sulev Loo trumbiks Eesti Raudtee etteotsa kutsumisel on head sidemed idas. 
Uudised
  • 22.07.15, 15:04
Sulev Loo - raudtee uus boss
AS Eesti Raudtee nõukogu koosolekul otsustati sihtotsingu tulemuste analüüsi järel teha ettepanek alustada läbirääkimisi ettevõtte juhatuse esimehe-peadirektori lepingu sõlmimiseks Sulev Loole.
Uudised
  • 21.07.15, 12:32
Intriig Eesti Raudtee juhiotsingul
Pikaleveninud Eesti Raudtee juhivalimisi saadab kuuldus, et majandusminister Kristen Michal ei soovinud avaliku konkursi võitjat Jaan Tootsi ametisse ja seetõttu korraldati sihtotsing.
  • ST
Sisuturundus
  • 01.10.24, 11:27
Autoliising on minevik: kuidas saada ettevõtte autokulud kontrolli alla
Ettevõtte äritegevuseks vajalikud sõidukid soetatakse enamasti liisinguga, mida finantseerib üldjuhul pank. Sellega kaasnevad sõidukite korralised hooldused, rehvivahetused ja kindlustusjuhtumite puhul ka hulganisti asjaajamist. Selline sõidukipargi haldamise viis on ettevõtte jaoks märkimisväärse ajakuluga, eriti kui sõidukeid on rohkem.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele