Autorid: Annika Matson, Annika Matson Kald • 23. juuli 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vaata, kes juba osalevad Säästliku autopargi konverentsil

27. augustil toimuvale Äripäeva Säästliku autopargi konverentsile  on ennast juba kirja pannud juba üle 60 osaleja. Vaata, kas sinu konkurent juba mõtleb säästlikult!

Konverents toimub 27. augustil Tallinna Botaanikaaias. Konverentsi kavaga saab tutvuda SIIN ja registreeruda veebis saab SIIN

Hind 299 eurot (km-ga 358,8 eurot). Kahe või enama isiku korraga registreerimisel ühest ettevõttest kehtib hindadele 5% soodustus.

Osalejate nimekiri:

Alar Laurimaa, Eesti Raudtee

Andres Randveer, Elion ja EmtAnts Alviste, Järva TeedArgo Rebane, Hansarent / EuropcarArno Sillat, AMTELErmo Kontson, ElektritaksoErvin Küttis, Vkg TransportGreete Salumägi, ÄripäevHanno Hussar, StarmanJaan Liitmäe, DNB PankJaan Ney, RudusJanek Saareoks, ELEAJüri Kangilaski, KuusakoskiJüri Käer, Havi LogisticsKaido Mäepea, Havi LogisticsKaire Kattai, KalevKairit Kuusmann, Tallinna KüteKait Vaatmann, Reval AutogruppKarol Kovanen, Europark EstoniaKristiina Klesment, Hansarent / EuropcarKristjan Relvik, GaznetKristo Hiie, Elion ja EmtLauri Lelumees, RahandusministeeriumLauri Ligi, BCS AutoLeevi Jaanus, Tallinna SadamLiina Lilleniit, ÄripäevMango Oras, Eesti EnergiaMarek Maide, Toyota BalticMarek Uusküla, RahandusministeeriumMarkko  Griffel, Toru AbiMarkko  Riitsalu, Hansarent / EuropcarMarko Saag, Advokaadibüroo ATTELAMarten Seepter, OmnivaMartin Kivimäe, ÄripäevMeelis Migur, Statoil Fuel & Retail EestiMerike Tammet, Eesti RaudteeOleg Vdovitšenko, Paide MekPriit Paas, AvisRaido Raudsepp, Tartu TerminaalRaido Toonekurg, Auto Forte BalticRaul Ernes, Eesti Triboloogia InstituutRaul Kotov, Eesti GaasRauno Raudsepp, Tartu TerminaalRein Einer, MaanteeametReyo Tippi, Havi LogisticsSiret Liivamägi, Orlen EestiSulev Narusk, AMTELSven Naarits, Saku ÕlletehasTaimo Staalfeldt, PõllumajandusministeeriumTamur Tsäkko, Viking MotorsTanel Mõistus, ALD Automotive EestiTanel Raig, ÄripäevTarmo Tael, DPD EestiTauri Kärson, AutoleviToomas Piller, Teede Rev-2Toomas Raud, RainToomas Saks, ÕliühingTõnis Plaan, Kw Bruun BalticTõnu Karu, TänavapuhastuseUrmas Helde, TeabeametUrmas Ojamaa, LeviraVahur Randveer, BCS AutoValdik Uski, Elke Auto

Konverentsil räägitakse, kuidas autoparki omav ettevõtte saaks kulusid kokku hohida. Konverentsile registreerimine veebis SIIN või helistades Martin Kivimäe 56667056, [email protected].

Säästliku autopargi konverentsi programm asub SIIN

Konverentsi hind on 299 eurot (km-ga 358,8 eurot). Kahe või enama isiku korraga registreerimisel ühest ettevõttest kehtib hindadele 5% soodustus.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077