Autorid: Äripäev, Редакция специальных проектов Äripäev, Электронный справочник Äripäev • 17. aprill 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Michal muutis Eesti Raudtee nõukogu

Äsja majandus- ja taristuministriks saanud Kristen Michal määras skandaalides räsitud Eesti Raudtee nõukogus Indrek Paali asemele ministeeriumi ametniku Ain Tatteri.

Majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi teatel peatati 16. aprillil Paali volitused riigile kuuluva Eesti Raudtee nõukogus ning tema asemele määrati ministeeriumi teede- ja raudteeosakonna juhataja Ain Tatter.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077