Autor: Tanel Raig • 3. aprill 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Logistika klubi Via 3Lis välja müüdud. Vaata, kes osalevad

29. aprillil toimub Logistika klubi üritus Via 3Li vastvalminud uues laos, kus arutatakse koos Via 3Li ja Prisma Peremarketi inimestega, kuidas vähendada logistikas kulusid.

Via 3Lil valmis märtsi alguses 13 000 ruutmeetrit uut laopinda, millega kasvas ettevõtte Lagedil asuva laokompleksi maht 35 000 ruutmeetrini. Via 3Li juht Elmer Maas näitab 29. aprillil toimuvas Logistika klubis, mida uut on juurde ehitatud laopinnal ja kuidas töötab Eesti üks suurimaid logistikafirmasid.

Eraldi võetakse klubis seekord arutusele, kuidas vähendada logistikaga seotud kulusid tööstus- ja kaubandusettevõtetes. Maas ütleb, et võimalused on ettevõtetel erinevad, kuid kohe oskab ta nimetada vähemalt viis kulu, mida on logistikaga seoses võimalik ettevõttes vähendada. Ta lubas analüüsida võimalusi, kuidas vähendada transpordikulu, laokulu, administreerimiskulu, IT investeeringuid, jaekettide võimalikke trahve.

Oma kogemusi logistikaga seotud kulude vähendamisest tuleb rääkima ka Prisma Peremarketi Baltikumi logistikajuht Marek Aigro.

Logistika klubi Via 3Li uues laos: Kuidas vähendada logistikakulusid29 . aprill, AS Via 3L, Kalmari tee 10, Lagedi, Harjumaa, Elmer Maas, Lauri Latt, Joel Rothberg – Via 3L, Marek Aigro - Prisma Peremarketi Baltikumi logistikajuht

10:00-10:15 Kogunemine ja kohvi10:15-11:00 Kuidas vabaneda liigsetest kuludest logistikas

11:00-11:20 Prisma Peremarketi kogemus: mida võitsime logistikategevuste delegeerimisega

11:30-11:40 Kohvipaus11:40-12:30 Ekskursioon Via 3Li uues laos

Registreerumine Logistika klubisse Via 3Lis on lõppenud kohtade täitumise tõttu.

Osalejad

Aivo Tamm, Smarten Logistics

Allar Kahju, Rimi Eesti FoodAllar Lauring, Tallink Duty FreeAndo Nõupuu, Agora DCAndri Jõema, NordnetEno Saar, HTG InvestErki Antonis, KaubaekspressHeiki Kask, Agora DCIndrek Eirand, Smarten LogisticsIngrid Kormik, Tallinna Kaubamaja,Katrin Riisalu, SelverKristo Kohv, AQ LasertoolLenno Põder, AmetikoolitusMarek Musting, SchenkerMargus Ärm, BepcoMarit Mandel, SchenkerMarko Jurkatamm, Tallink Duty FreeMart Liibert, JungentMart Värtina, VärtinaMartin Kivimäe, ÄripäevOtt Sarv, SelverRaivo Lill, AutsecRene Merkulov, AutsecRoger Allas, Havi LogisticsTanel Raig, ÄripäevToomas Orutar, Logistika PlussTõnu Juhkam, K.G. KnutssonValdek Kamp, KodupaberVillu Valgi, Hydroscand

 

Via 3L pole aga ainus, kes tänavu logistikafirmadest uue lao avas. Septembri teises pooles külastab Logistika klubi ka Logistika Plussi energiasäästlikku modernset ladu, kus energiat toodetakse päikesepaneelidega, valgustust kontrollib automaatika ning prügikulust on tehtud tulu. Külastusele on registreerunud juba kümmekond osalejat. registreeruda saab e-posti aadressil [email protected]. Osalustasu 79 eurot + km.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077