Autor: Tanel Raig • 25. aprill 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Post juhendab Georgia Posti moderniseerimist

Eesti Post võtab sellel nädalal vastu Georgia Posti esindajaid, kellele tutvustatakse ettevõtte strateegilist juhtimist ja jagatakse kogemusi teenuste juurutamisest ja arendamisest.

“Andsime ülevaate Eesti Posti eesmärkidest, prioriteetidest, turusituatsioonist ja majandustulemustest. Tutvustasime meie eArvekeskust ja Kirjakeskust ning Post24 pakiautomaatide teenust ,” kommenteeris kohtumist Eesti Post juhatuse esimees Aavo Kärmas.

Kärmase sõnul tundsid georgialased erilist huvi e-kaubanduse arengu ja infosüsteemide arendamise koostöö vastu. Külalised tutvusid ka kirja- ja pakisorteerimisliinidega.

Georgia Post on alustanud ettevõtte moderniseerimist. Peamiselt tuntakse huvi tööprotsesside automatiseerimise, uute IT lahenduste loomise ja e-teenuste arendamise vastu. Kavas on kokku leppida põhivaldkonnad, kus Eesti Post saab georgialasi aidata.

Visiidil käisid Georgia saadik Eestis Ruslan Abashidze, Georgia Posti peadirektor Levan Chikvaidze, IT ja arenduse üksuse juht David Nachkebia.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077