Autor: Tanel Raig • 11. märts 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pildigalerii: Logistika kvaliteedi tõstmise päev

Eelmisel nädalal Logistikauudiste korraldatud logistika kvaliteedi seminarile Smarten Logisticsisse kogunes täismaja kuulajaid, ehk nii palju kui Smarten Logisticsi nõupidamiste ruum suutis inimesi mahutada.

Paarikümne kuulaja seas olid kohal ka kõik Smarteni peamised konkurendid jaotuslogistika turul – kolm inimest OÜst Logistika Pluss ja Via 3Li juht Elmer Maas.

Seminaril pidas teoreetilise loengu logistikateenuse kvaliteedi tõstmise võimlaustest Enno Aermates, kes on TNT Eesti ja Eesti Posti kvaliteedijuhi kogemusega. Seejärel näitasid Smarten Logisticsi juhatuse esimees Mait Miller ja logistikadirektor Aivo Tamm, kuidas toimub töö Smarteni ladudes. Peale lõunapausi rääkisid Miller ja Tamm teenuse kvaliteedi juhtimisest Smarteni näitel. Praktilise kogemuse lisas ka TNT Eesti kvaliteedianalüütik Raul Matsar, kes tutvustas TNTs kasutatavaid mõõdikuid.

Päeva lõpetas töötuba, kus katsetati Enno Aermatesi juhtimisel meetodit, mis aitab ettevõttes leida sobivad kvaliteedimõõdikud.

Enno Aermates
Autor: Tanel Raig
Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077