Autor: Tanel Raig • 18. veebruar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Logistika kvaliteedi tõstmise päev

TNT Eesti ja Eesti Posti teenuste kvaliteeti arendamise kogemusega Enno Aermates peab 6. märtsil loengu, mis aitab ettevõttel logistikateenuse tõsta uuele tasemele.

Aermates on olnud kvaliteedijuht nii TNT Eestis kui  ka Eesti Postis. Praegu on Aermates Eesti Kvaliteediühingu juhatuse liige. Seminaripäeva esimesel poolel annab Aermates oma kogemustele tuginedes võtted, mis aitavad tõsta logistikateenuse taset – nii logistikateenuseid pakkuvas ettevõttes, kui ka tootmis- või kaubandusfirmas, kus logistikal ettevõtte põhitegevust toetav roll.

Seminari päeva teises pooles keskendutakse praktilistele näidetele. Seetõttu on ka seminari toimumiskoht logistikaettevõte Smarten Logistics, et tutvuda ettevõtte laoga ja seal toimuvate teenuste protsessidega. Pärast ringkäiku teevad Smarten Logisticsi juhatuse esimees Mait Miller ja logistikadirektor Aivo Tamm ülevaate, kuidas toimub ettevõttes teenuse kvaliteedi juhtimine.

Samal teemal jätkab ka TNT Eesti kvaliteedianalüütik Raul Matsar. Tema räägib TNT mõõdikutest, ehk kuidas mõõdetakse ettevõttes logistikateenuse kiirust ja täpsust.

Seminaril toimub ka arutelu võrdlemaks, kuidas ühtivad seminari loengus esitatud teooria ja esitletud praktilised näited. Aermates lubab arutelu käigus leida vastuse päevateemale: mis on nr.1 logistikateenuste kvaliteedis ja kuidas logistika edutegureid juhtida.

Seminari päeva lõpus on töötuba, mis annab oskused, kuidas leida oma ettevõtte jaoks sobivad kvaliteedimõõdikud.

Seminar „Nr 1 küsimus logistikateenuste kvaliteedis”

ASis Smarten Logistics, Uus-Suti, Rae küla, Rae vald, Harjumaa

Kava

10.30 – 11.00 Registreerumine ja hommikukohv, Enno Aermates, Eesti Kvaliteediühingu juhatuse liige, OÜ Smile Office tegevjuht14.30 – 15.00 Lao protsesside kvaliteedijuhtimine Smarteni näitel, Mait Miller, AS Smarten Logistics juhatuse liige ja Aivo Tamm, AS Smarten Logistics logistikadirektor, Raul Matsar, AS TNT Eesti kvaliteedianalüütik

11.00 – 13.00 Kuidas tõsta logistikateenuse kvaliteeti

13.00 – 14.30 Lõuna ja ekskursioon Smarten Logisticsi laos

15.00 – 15.30 Elu mõõdikutega

15.30 – 16.00 Aruteluring: Vastused päevateemale

- Enno Aermates- Mait Miller- Aivo Tamm- Raul Matsar16.00 – 17.00 Töötuba: Kuidas luua mõjusaid kvaliteedimõõdikuid

Seminari hind 199 eurot (käibemaksuga 238,80 eurot) 179 eurot (käibemaksuga 214,80 eurot).

Kuni 4. märtsini soodushind

Seminarile on võimalik registreeruda kuni 25 osalejal.

Registreerumiseks saab osavõtuankeedi täita SIIT.

Osalejad:

Enno Aermates, Smileoffice

Andri Jõema, NordnetHeiki Kask, Agora DCAleksei Kolobov, Sanitex EstoniaMait Kutser, InfotarkKaspar Kuuse, K.A. RasmussenOtt Lepik, Trialto LogistikaRaul Lillestik, Logistika PlussElmer Maas, Via 3LRaul Matsar, TNT EestiMait Miller, Smarten LogisticsToomas Orutar, Logistika PlussInge Parring, ACE Logistics GroupJaana Pikalev, Smarten LogisticsOlavi Prei, Silmani ElekterEvert Puuleht, M.V. WoolRünno Põldaru, ACE Logistics EstoniaTanel Raig, ÄripäevAndres Ruubel, Trialto LogistikaMadis Rõžov, Logistika PlussIvo Tahk, WellmanAivo Tamm, Smarten LogisticsRene Varrik, Rhumveld Baltic

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077