Tanel Raig • 22. jaanuar 2013
Jaga lugu:

Veondus- ja laondusettevõtete maksuvõlad kasvavad kiiresti

ASi Krediidiinfo uuringu järgi kasvasid 2012. aasta teises pooles veondus- ja laondusettevõtete maksuvõlad 49,2% võrreldes aasta varasema sama perioodiga.

Veondus- ja laondussektorist kasvasid maksuvõlad rohkem vaid finants- ja kindlustussektoris (kasv 75,4%) ja teenindavates sektorites (kasv 49,4%). Samas ei ole veondussektori maksuvõlgade kasvu taga võlgades olevate ettevõtete hulga suurenemine. Nende hulk jäi eelmise aasta teises pooles samale tasemele kui oli 2011. aasta teises pooles. Mõlemal aastal oli veondus- ja laondussektoris 445 maksuvõlgadega ettevõtet. Seega on suurenenud üksikettevõtete võlad riigile.

Tänavu jaanuaris andis Krediidiinfo negatiivse reitingu 18,6%-le veondus- ja laondussektori ettevõtetest. See tulemus on parem, kui erinevates ettevõtlussektorites keskmiselt. Negatiivse reitinguga ettevõtete hulk kõikidest ettevõtetest kokku on 19,1%.

Jaga lugu:
Seotud lood
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Roberta Lupp
Roberta LuppLogistikauudised.ee sündmusedTel: 5331 0510roberta.lupp@aripaev.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee