Autor: Tanel Raig • 20. detsember 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Reisirongid sõidavad pühade ajal muudetud graafiku alusel

Pühade ajal sõidavad reisirongid argipäevadest erineva sõidugraafiku alusel.

Edelaraudtee müügijuhi Annemari Oherdi sõnul on inimeste sõidusoovid pühade ajal tööpäevadest erinevad, mis on ka muudatuste aluseks. „Käigus on vähem varahommikusi reise, kuid samas lisatud on sõiduvõimalusi lõunasesse ja õhtupoolsesse aega. Muutusi on ka nende reiside plaanides, mille reeglipärane käigusolek on üksnes tööpäeviti,“ rääkis Oherd.

Jõululaupäevast kuni teise jõulupühani, 24.-26.12 ei sõida Tallinna-Tartu liinil varahommikused kiirrongid, nende asemel on käigus täiendavad lõunased reisid Tallinn-Tartu nr 0012 (14:08 Tallinnast) ja Tartu-Tallinn nr 0013 (14:10 Tartust). Teisel jõulupühal, 26.12 on liinile lisatud ka õhtused kiirrongireisid Tallinn-Tartu nr 0016 (20:10 Tallinnast) ja Tartu-Tallinn nr 0017 (20:13 Tartust).

Tallinna-Viljandi liinil on pühade ajal, 24.-26.12 lisaks käigus lõunased reisid Tallinnast Viljandisse (reis 0043 kell 13:30 Tallinnast) ja Viljandist Tallinna (reis 0044 kell 13:27 Viljandist).

Muudatusi on samuti Türi-Tallinna, Tartu-Jõgeva-Tartu ning Tartu-Koidula-Tartu liinidel.

Sarnaseid muudatusi toob kaasa ka vana-aasta viimane ja uusaasta esimene päev (31.12-1.01).

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077