Autor: Tanel Raig • 17. oktoober 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vopak E.O.S.: Tasude 6-7 kordne tõus pretsedenditu

Vedelkaupade operaator Vopak E.O.S hindab veeteetasude 6-7 kordset tõusu pretsedendituks, mis kahjustab Eesti kui logistika- ja transpordikeskuse konkurentsivõimet.

Tasude tõstmine eeldab, et meie kliendid peavad hakkama laeva kogumahutavuse eest maksma senisest 6 korda rohkem, ütles Vopak E.O.S. kommunikatsioonijuht Olga van Kampen. Tema sõnul on Läänemere sadamate vahel väga tugev konkurents ning keskkonnas, kus logistika-infrastruktuuriga tegelevad ettevõtted võitlevad klientide eest, nõrgendab tasude suurendamine oluliselt Eesti positsiooni. „Kui kliendid on kaotatud, on neid väga raske tagasi tuua,“ lisas ta.

Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077