Autor: Tanel Raig • 17. oktoober 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vopak E.O.S.: Tasude 6-7 kordne tõus pretsedenditu

Vedelkaupade operaator Vopak E.O.S hindab veeteetasude 6-7 kordset tõusu pretsedendituks, mis kahjustab Eesti kui logistika- ja transpordikeskuse konkurentsivõimet.

Tasude tõstmine eeldab, et meie kliendid peavad hakkama laeva kogumahutavuse eest maksma senisest 6 korda rohkem, ütles Vopak E.O.S. kommunikatsioonijuht Olga van Kampen. Tema sõnul on Läänemere sadamate vahel väga tugev konkurents ning keskkonnas, kus logistika-infrastruktuuriga tegelevad ettevõtted võitlevad klientide eest, nõrgendab tasude suurendamine oluliselt Eesti positsiooni. „Kui kliendid on kaotatud, on neid väga raske tagasi tuua,“ lisas ta.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077