Autor: Tanel Raig • 4. juuni 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Estonian Air kahekordistas regulaarreisijate arvu

Aasta esimesel viiel kuul reisis Estonian Airiga 46% rohkem reisijaid kui eelmise aasta samal perioodil, reisijate koguarv regulaarlendudel suurenes ligi poole võrra ning oluliselt paranes ka lendude täituvus.

Mais lendas Estonian Airiga Tallinnast algavatel regulaarlendudel 98 439 reisijat, mida on 91,1% rohkem võrreldes eelmise aasta sama perioodiga. Estonian Airi lendude täituvus oli mais 73,8%, mis on 11,4 protsendipunkti võrra kõrgem kui eelmise aasta samal perioodil.

Käesoleva aasta esimesel viiel kuul reisis Estonian Airiga ühtekokku 323 240 reisijat, sh regulaarlendudel 322 590. Reisijate arv regulaarlendudel suurenes 46%.

Esimesel viiel kuul toimus 7433 lendu, mida on 65,4% rohkem kui eelmise aasta samal perioodil. Mais toimus 2192 lendu, mida on eelmise aastaga võrreldes 98,9% rohkem.

„Käesoleva aasta märtsi lõpus käivitunud uus ärimudel on näidanud häid tulemusi: reisijate, sealhulgas transiitreisijate koguarv, on märkimisväärselt suurenenud ja lennutegevus stabiliseerunud,“ lausus Rauno Parras, Estonian Airi kommertsjuht.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077