Autor: Tanel Raig • 15. mai 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Estonian Air võttis Tallinnas ligi 50% turust

Tänavu aasta jaanuarist aprillini on Estonian Airi turuosa Tallinna lennujaamas regulaarliinidel kasvanud 34,8 protsendilt 48,2 protsendini.

Lennufirma üldine turuosa kasvas 44,6 protsendini, mis on 16,6 protsendipunkti võrra suurem võrreldes eelmise aasta sama perioodiga. „Oleme oma turuosa koduturul jõuliselt kasvatanud ja seeläbi olnud ka Tallinna lennujaama kasvumootoriks. Aasta esimesed kuud on näidanud selgelt, et meie uus äristrateegia on jätkusuutlik,“ ütles Estonian Airi kommertsjuht Rauno Parras.

Käesoleva aasta esimese nelja kuuga reisis Estonian Airiga ühtekokku 224 826 reisijat, sh regulaarlendudel 224 386. Reisijate koguarv suurenes 33,3% võrreldes eelmise aasta sama perioodiga ja regulaarlendudel 39,98%.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077