Estonian Air võttis Tallinnas ligi 50% turust

Tänavu aasta jaanuarist aprillini on Estonian Airi turuosa Tallinna lennujaamas regulaarliinidel kasvanud 34,8 protsendilt 48,2 protsendini.

Lennufirma üldine turuosa kasvas 44,6 protsendini, mis on 16,6 protsendipunkti võrra suurem võrreldes eelmise aasta sama perioodiga. „Oleme oma turuosa koduturul jõuliselt kasvatanud ja seeläbi olnud ka Tallinna lennujaama kasvumootoriks. Aasta esimesed kuud on näidanud selgelt, et meie uus äristrateegia on jätkusuutlik,“ ütles Estonian Airi kommertsjuht Rauno Parras.

Käesoleva aasta esimese nelja kuuga reisis Estonian Airiga ühtekokku 224 826 reisijat, sh regulaarlendudel 224 386. Reisijate koguarv suurenes 33,3% võrreldes eelmise aasta sama perioodiga ja regulaarlendudel 39,98%.

Jaga lugu:
Seotud lood
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Ana Madismäe
Ana MadismäeReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150