Autor: Tanel Raig • 30. märts 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Estonian Air kahekordistas piletimüügimahud internetis

Estonian Airi kodulehe kaudu sooritatud piletiostud on möödunud aasta esimese kahe kuuga võrreldes kahekordistanud (+108%).

Eelmise aastaga võrreldes on kõige enam suurenenud Amsterdami, Moskvasse, Pariisi ning St. Peterburgi lendajate arv. Veebis pileti ostnutest on suurimat aktiivsust üles näidanud norrakad, venelased ning soomlased.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077