• 11.05.12, 13:53
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Hoidke eemale Laagna tee algusest

Täna maha sadanud suure sademehulga tõttu on Laagna teel Gonsiori ja Vilmsi tänava vahelisel lõigul liiklemine võimatu.
Tallinna munitsipaalpolitsei patrullid võtsid Põhja Prefektuuri jõududelt sündmuskohal liikluse reguleerimise üle. Ilmastikust tingitud ning vee- ja kanalisatsioonitrassi rikke tõttu tekkinud probleemi lahendavad Tallinna Kommunaalamet ja Tallinna Vesi ning abistab ka Põhja-Päästekeskus.
Tallinna Munitsipaalpolitsei Ameti juhataja Monica Rand soovitab kõigil autojuhtidel varuda kannatust ja võimalusel vältida probleemset kohta. „Erinevad ametkonnad on oma jõud ühendanud, et Laagna tee algus võimalikult kiiresti korda teha,“ lisas Rand.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 16:11
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele