Autor: Tanel Raig • 11. mai 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hoidke eemale Laagna tee algusest

Täna maha sadanud suure sademehulga tõttu on Laagna teel Gonsiori ja Vilmsi tänava vahelisel lõigul liiklemine võimatu.

Tallinna munitsipaalpolitsei patrullid võtsid Põhja Prefektuuri jõududelt sündmuskohal liikluse reguleerimise üle. Ilmastikust tingitud ning vee- ja kanalisatsioonitrassi rikke tõttu tekkinud probleemi lahendavad Tallinna Kommunaalamet ja Tallinna Vesi ning abistab ka Põhja-Päästekeskus.

Tallinna Munitsipaalpolitsei Ameti juhataja Monica Rand soovitab kõigil autojuhtidel varuda kannatust ja võimalusel vältida probleemset kohta. „Erinevad ametkonnad on oma jõud ühendanud, et Laagna tee algus võimalikult kiiresti korda teha,“ lisas Rand.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077