Autor: Tanel Raig • 5. aprill 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Venemaa plaanib kehtestada teemaksu

Venemaa transpordiministeerium valmistab ette valitsuse määrust, millega kehtestatakse järgmisest aastast föderaalteedel liikuvatele sõidukitele teemaks, teatab Logistik.ru.

Üle 12-tonnistele sõidukitele hakkab föderaalteedel sõitmine maksma järgmisest aastast 3,5 rubla kilomeeter. Seega saab marsruudil Moskva - Peterburg olema tasu läbisõidetud kilomeetrite eest 2450 rubla, Moskva - Nizhni Novgorod eest umbes 1500 rubla, Moskva - Tšheljabinsk eest umbes 6300 rubla.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077