Autor: Tanel Raig • 3. jaanuar 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Posti nõukogu otsib uut juhatuse esimeest

Eesti Posti nõukogu kuulutas detsembris välja konkursi ettevõttele uue juhatuse esimehe leidmiseks.

Juhatuse esimehe kohale kandideerijalt eeldatakse vähemalt kolmeaastast keskmise või suurettevõtte juhtimiskogemust. Kasuks tuleb ka töökogemus rahvusvahelises ettevõttes. Kandidaat peab esitama ka kuni kahel lehel nägemuse Eesti Posti strateegilistest suundadest.

Kandideerimise tähtaeg on 15. jaanuar. Avalikuks tehakse ainult konkursi võitnud ja ametisse nimetatud kandidaadi nimi.

Eesti Posti senise juhatuse esimehe Ahti Kallaste teenistusleping lõpeb 29. veebruaril. Kallaste on teatanud, et ei jätka enam Eesti Postis ja lahkub eraettevõtlusse.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077