Autor: Kadrin Karner • 9. november 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Logistikud tutvustasid end Singapuris

Peaminister Andrus Ansipit saatev logistikaklastri delegatsioon demonstreeris Singapuri ärifoorumil Eesti soodsat asendit ja korralikult väljaarendatud taristut kaupade transportimisel.

Vietnamis peaministriga kaasas olnud äridelegatsiooniga liitusid Singapuris mitmed Eesti logistikafirmad, teiste seas on delegatsioonis näiteks Eesti Raudtee, Tallinna Sadam, Esteve ja AS EVR Cargo.

Kokku on peaministrit saatvas äridelegatsioonis neljateistkümne ettevõtte esindajad, lisaks Eesti Logistikaklaster ning Logistika ja Transiidi Assotsiatsiooni, Eesti Arengufondi, Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse ning majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi esindajad, kes otsivad kontakte Singapuri ettevõtjatega.

Peaminister Andrus Ansip tutvustas koos esindusliku äridelegatsiooniga Singapuris Eesti ettevõtlustingimusi ja kutsus kohtumistel Singapuri peaministri Lee Hsien Loongi, kaubandus- ja tööstusministri Teo Ser Luckiga ning ärifoorumil ettevõtjaid enam kasutama Eesti soodsaid investeerimisvõimalusi.

„Eesti ja Singapur on tuntud soodsa ettevõtluskeskkonna ja kõrgete kohtadega majandusvabaduse edetabelites ning isiklikud kontaktid valitsusjuhtide vahel loovad kindlustunde ettevõtete koostöö arengule ning investeeringutele,“ ütles peaminister Ansip lisades, et näiteid ei ole vaja kaugelt otsida.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077