Autor: Jaana Pikalev • 4. november 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saaremaa süvasadamat külastas 8 kruiisilaeva

Saaremaa Sadamas käis sel aastal kaheksa ristluslaeva, mis tõid saarele rekordarvu turiste, see on tulemus, mida võib võrrelda Euroopa kultuuripealinna Turuga.

Tallinna Sadama ärisuunajuht Sirle Arro ütles, et sel suvehooajal peatusid ristluslaevad Saaremaa süvasadamas kaheksal korral ja nende pardal oli kokku 5655 kruiisireisijat, peamiselt inglased, sakslased, prantslased ja soomlased, kirjutab Saarte Hääl. “Väikese sihtkoha kohta on see väga hea tulemus,” märkis Arro.

Sel hooajal jäi ära kaks kavandatud külastust, mis omakorda tulenes Peterburi sadama ülekoormatusest teatud päevadel.

Rääkides järgmise aasta hooajast, märkis Sirle Arro, et praeguse seisuga on broneeritud kolm külastust, mis peaksid Saaremaale tooma umbes 1350 reisijat, ja ka aastaks 2013 on esimesed broneeringud juba tehtud.

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077