Autor: Rivo Sarapik • 19. oktoober 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ilves: peame laiema taristu ehitust läbi suruma

President Toomas Hendrik Ilves kinnitas täna, et seisab oma teisel ametiajal Tallinna ja Varssavi kiirrongiühenduse loomise eest.

"Vaadates, kui palju EL on panustanud transporditaristusse, siis just siin on meil koos Poolaga võimalus suruda läbi laiaulatuslikumat taristu välja ehitamist," vahendas ERR täna uuel ametiajal esimesel töövisiidil Brüsselis viibinud presidendi sõnu. "Ma küll näeks, et kui me pingutame, saab Eesti, Läti ja Leedu sajandaks sünnipäevaks ehk 2018. aastal kiiresti Varssavisse ja sealt edasi sõita," ütles president Aktuaalsele Kaamerale. 2018. aastal on Eesti ELi eesistujariik.

Täna toimus Brüsselis Balti riikide taasiseseisvumise 20. aastapäevale pühendatud konverents. Ilves kohtus täna ka Euroopa Komisjoni transpordivoliniku Siim Kallasega.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077