Autor: Anne Oja • 17. september 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

airBaltic koondab Eestis kokku 32 töötajat

Läti rahvuslik lennukompanii airBaltic koondab Eestis kahes jaos kokku 32 töötajat, kes tegelevad maapealse teenindusega.

Air Baltic Corporation Eesti filiaali esimene koondamine toimus 15. juulil, mil koondati 20 töötajat. Teine koondamine toimub 31. oktoobril, kui koondatakse 12 töötajat, avaldas Eesti Töötukassa. Töötajad töötasid ettevõtte maapealses teeninduses, mis tegeles põhiliselt reisipiletite, majutuse, reisipakettide vahendusmüügiga.

airBaltic teavitas Eesti Töötukassat koondamisest mõlemal korral korrektselt ja õigeaegselt, lisas töötukassa.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077