Autor: Jaana Pikalev • 24. august 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sakkov: Flybe võiks lennata ka Pärnusse ja Kuressaarde

Tallinna Lennujaama juhatuse liige Erik Sakkov kiitis lennufirmat Flybe, mis tegi otsuse avada kuus lennuliini Eestis, kuid avaldas, et tegelikult loodavad nad enamat, näiteks lennuliini ka Pärnusse ja Kuressaarde.

Sakkov ütles täna pressikonverentsil, et ei osanud esimese kommentaarina midagi kosta, kui räägiti uudisest Flybe saabumisest Eestisse. "Ütlesin - normaalne," lausus Sakkov, kes tänas lennufirmat, et nad võtsid vastu sellise julge otsuse, et alustada regionaallende just Eestis.

“Flybe saabumine Eestisse ja uute marsruutide käikuandmine on lennujaamale kahtlemata äärmiselt positiivne areng. See näitab selgelt, et lennuoperaatoritel on meie turu vastu usaldus ja et kasvuruumi on ka piirkondlikul tasandil. Soovime Flybele Eestis igakülgset edu ja ootame senisest rohkem reisijaid nii Tallinna kui Tartu lennujaama, “ ütles Sakkov.

Ta lisas, et ehkki avatakse lausa 6 lennuliini, ootab lennujaam muidugi enamat, siinjuures märkis Sakkov, et Flybe võiks hakata lendama ka Kuressaarde ja miks mitte Pärnusse.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077