Jaana Pikalev • 24 august 2011

Sakkov: Flybe võiks lennata ka Pärnusse ja Kuressaarde

Tallinna Lennujaama juhatuse liige Erik Sakkov kiitis lennufirmat Flybe, mis tegi otsuse avada kuus lennuliini Eestis, kuid avaldas, et tegelikult loodavad nad enamat, näiteks lennuliini ka Pärnusse ja Kuressaarde.

Sakkov ütles täna pressikonverentsil, et ei osanud esimese kommentaarina midagi kosta, kui räägiti uudisest Flybe saabumisest Eestisse. "Ütlesin - normaalne," lausus Sakkov, kes tänas lennufirmat, et nad võtsid vastu sellise julge otsuse, et alustada regionaallende just Eestis.

“Flybe saabumine Eestisse ja uute marsruutide käikuandmine on lennujaamale kahtlemata äärmiselt positiivne areng. See näitab selgelt, et lennuoperaatoritel on meie turu vastu usaldus ja et kasvuruumi on ka piirkondlikul tasandil. Soovime Flybele Eestis igakülgset edu ja ootame senisest rohkem reisijaid nii Tallinna kui Tartu lennujaama, “ ütles Sakkov.

Ta lisas, et ehkki avatakse lausa 6 lennuliini, ootab lennujaam muidugi enamat, siinjuures märkis Sakkov, et Flybe võiks hakata lendama ka Kuressaarde ja miks mitte Pärnusse.

Jaga lugu:
Seotud lood
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistika.ee toetajad:

Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Ana Tilkson
Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150