Autor: Jaana Pikalev • 24. august 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Flybe hinnapoliitikast: me ei ole Ryanair

Ehkki Flybe rõhutab sarnaselt Ryanairile, et pakub odavaid lennupileteid, ei saa neid lennufirma tegevjuhi Mike Rutteri sõnul hinnastamispoliitikas kõrvutada Ryanairiga.

Rutteri sõnul saavad reisijad Flybe lennupiletiga reisida käsipagasiga kuni 10 kilogrammi punktist A punkti B ilma, et neilt iga lisaliigutuse eest lisatasu küsitaks. Küll aga on võimalik lisatasude eest soetada lisateenuseid - nendeks on näiteks pagas, istme valik või suupisted lennureisil.

Rutter lisas, et on meelevaldne, et Euroopa Komisjon on tõstatanud lennufirmade hinnastamispoliitika, mis peamiselt kritiseerib odavlennufirmat Ryanair. "Tõttöelda võiks komisjon pöörduda otse Ryanairi poole oma kriitikaga. Meie ei ole nagu Ryanair," selgitas Rutter.

Vaata piletihindasid Flybe uutel liinidel:

Alates 39 eurot: Turku-Tallinn, Tampere-Tallinn, Helsinki-Pori, Helsinki-Savonlinna, Helsinki-Seinajoki, Helsinki-Varkaus, Helsingi Marienhamn. Heksinki-Tartu, Helsinki-Umea.

Alates 49 eurost: Tallinn-Oulu, Tallinn Stockholm Bromma, Tallinn-Vaasa, Helsinki-Kemi Tornio, Helsinki-Kokkkola Pietarsaari, Helsinki-Norrkoping.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077