Autor: Jaana Pikalev • 19. august 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Estonian Air taasavab lennuliini Tallinna ja Vilniuse vahel

Käesoleva aasta 5. septembrist taasavab Estonian Air lennuliini Tallinna ja Vilniuse vahel. Lennud toimuvad tööpäeviti kaheksa korda nädalas.

Teisipäeviti, kolmapäeviti ja neljapäeviti toimuvad lennud kaks korda päevas hommikuti ja õhtuti. Esmaspäeviti ja reedeti toimuvad lennud õhtuti kord päevas. Estonian Air teenindab Tallinna-Vilniuse liini 33kohalise SAAB 340 lennukiga, lend kestab 1 tund ja 25 minutit,.

„Ärihooaja algus toob kaasa kasvava nõudluse otselendude järele kahe Balti pealinna vahel ja tulenevalt sellest taasavab Estonian Air lennuliini Tallinna ja Vilniuse vahel. Lennuplaani koostamisel on lähtutud Eesti turu nõudmistest, pakkudes nii varahommikust lahkumist Tallinnast kui ka õhtust saabumist,“ lausus Rauno Parras, Estonian Airi kommertsala asepresident. „Oktoobri lõpus plaanime lisada ka esmaspäeva- ja reedehommikused lennud ning pühapäevaõhtused lennud,“ lisas Parras.

 

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077