Jaana Pikalev • 19 august 2011

Estonian Air taasavab lennuliini Tallinna ja Vilniuse vahel

Käesoleva aasta 5. septembrist taasavab Estonian Air lennuliini Tallinna ja Vilniuse vahel. Lennud toimuvad tööpäeviti kaheksa korda nädalas.

Teisipäeviti, kolmapäeviti ja neljapäeviti toimuvad lennud kaks korda päevas hommikuti ja õhtuti. Esmaspäeviti ja reedeti toimuvad lennud õhtuti kord päevas. Estonian Air teenindab Tallinna-Vilniuse liini 33kohalise SAAB 340 lennukiga, lend kestab 1 tund ja 25 minutit,.

„Ärihooaja algus toob kaasa kasvava nõudluse otselendude järele kahe Balti pealinna vahel ja tulenevalt sellest taasavab Estonian Air lennuliini Tallinna ja Vilniuse vahel. Lennuplaani koostamisel on lähtutud Eesti turu nõudmistest, pakkudes nii varahommikust lahkumist Tallinnast kui ka õhtust saabumist,“ lausus Rauno Parras, Estonian Airi kommertsala asepresident. „Oktoobri lõpus plaanime lisada ka esmaspäeva- ja reedehommikused lennud ning pühapäevaõhtused lennud,“ lisas Parras.

 

Jaga lugu:
Seotud lood
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Hedi Meigas
Hedi MeigasSündmusedTel: 5384 5159
Ana Madismäe
Ana MadismäeReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150