Autor: Alyona Stadnik • 18. august 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Wett plaanib ehitada uut logistikakeskust

Muljetavaldava kasumlikkusega Äripäeva TOPides eesrindlikult esinenud Wett Eesti OÜ käive kasvas mullu 40% ning kasv jätkub ka tänavu, lisaks plaanib firma hakata ehitama uut logistikakeskust.,

Selle aasta esimesel kvartalis suurenes Wett Eesti vedude käivet 35% võrreldes eelmise aasta sama perioodiga.

Ettevõtte omanikud ütlesid neid esindava advokaadi Meelis Krautmanni vahendusel, et mulluse edu tõi tööstuste vedude suurenemine ning teenuste laiendamine. Ettevõtte käive kasvas 2010. aastal 39,8%.  „Meil on raske hinnata kogu logistikasektori olukorda. Kui rääkida ainult autotranspordi teenustest, siis võib öelda, et esineb nii väljakutseid kui ka positiivseid suundumusi,“ kommenteeris Krautmann.

Ta täpsustas, et raskusteks võib nimetada teelubade taotlemist ja kütuse pidevat hinnatõusu, kuid positiivne on asjaolu, et pärast eelmiste aastate kriisi  on kaubaveod taastunud ning see annab hoogu uutele arengutele.

Ettevõtte plaanib sel aastal ehitada Eestisse logistikakeskuse spetsiaalselt SRÜ riikide saadetiste jaoks. „Plaan ehitada logistikakeskus Eestisse on tingitud meie olemasolevate ja potentsiaalsete klientide nõudlusest teenuse vastu, milleks on erinevate saadetiste komplekteerimine ja SRÜ riikidesse edasi saatmiseks,“ täpsustas Krautmann  Kuna tegemist on plaaniga, siis ei tahtnud ettevõtte omanikud veel üksikasju avada.

KES ON KES:

Wett Eesti põhitegevus on veoste ekspedeerimine, vähesel määral ka autotransport.Eksport moodustas 2008. aastal 99,2 protsenti firma tegevusest, peamine sihtriik oli Soome. Firma käive 2010. aastal oli 144 391 976 krooni, 2009. aastal 103 255 659 krooni.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077