Rivo Sarapik • 2 august 2011

Sakkov: Vene lennufirma alustamine on märgiline

ASi Tallinna Lennujaam juhatuse liikme Erik Sakkovi sõnul tähistab tänasest Tallinna-Moskva liinil lendav Venemaa lennufirma UTairi tulek märgilist sammu idasuunalise lennuvõrgustiku arendamisel.

"Kui enne 90ndaid aastaid oli Tallinna Lennujaama liinivõrgustik valdavalt idasuunaline, siis pärast peaasjalikult läänesuunaline. Loogika kohaselt peaks aga otselendude võrgustik Tallinna Lennujaamast katma võrdselt kõiki suundi,” ütles Sakkov.

Sakkovi kinnitusel on UTair esimene Tallinnas tegutsev Vene lennukompanii pärast 1996. aastat ja selle saabumine iseloomustab kahe riigi vaheliste majandus- ja turismialaste sidemete märkimisväärset paranemist. “Vene turistide arv kasvas tänavu esimeses kvartalis pea poole võrra ning riikidevahelist lennu- ja sõidugraafikut on täiendanud nii Estonian Air kui ka muud transpordiettevõtted,” ütles Sakkov ja lisas, et UTairi lennugraafik on Eesti ärireisijatele sobiv ning lennujaam loodab, et firma avab tulevikus liine ka teistesse Venemaa suurlinnadesse.

Eestlastel on praegu võimalik läbi Moskva Vnukovo lennuvälja UTairi ühtse piletiga edasi lennata nii tuntud kui ka eksootilistesse Venemaa linnadesse, näiteks Surguti, Tjumenisse, Ufasse, Samarasse, Kaasanisse, Permi, Mineralnõje Vodõ-sse, Nižnevartovskisse, Nojabrskisse, Sotši, Krasnodari ja Vladikavkazi.

Jaga lugu:
Seotud lood
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistika.ee toetajad:

Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Ana Tilkson
Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150