Autor: Erik Prozes • 2. august 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

FOTOD: suur Vene lennufirma alustas lendudega Tallinnast

Tallinna Lennujaamas tähistati täna Venemaa ühe suurema lennufirma UTair saabumist meie regulaarliinidele.

Tallinn-Moskva lennud toimuvad 68kohalise Prantsuse-Itaalia päritolu ATR-72 tüüpi lennukiga. Kohaliku aja järgi lahkub lennuk iga päev Tallinnast 5.20 varahommikul ning Moskvast 21.20. Edasi-tagasi lennupilet koos toitlustamise ning kuni 20 kilo pagasiga maksab alates 149 €.

Eestlastel on praegu võimalik läbi Moskva Vnukovo lennuvälja UTairi ühtse piletiga edasi lennata Surguti, Tjumenisse, Ufasse, Samarasse, Kaasanisse, Permi, Mineralnõje Vodõ-sse, Nižnevartovskisse, Nojabrskisse, Sotši, Krasnodari ja Vladikavkazi.

 

 

Tallinna Lennujaama juht Rein Loik saabub üritusele.
Foto: Erik Prozes
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077