Autor: Rivo Sarapik • 2. august 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

UTair: konkurentidelt kliente rebima ei hakka

Tallinna ja Moskva liinil regulaarühenduse käivitanud Vene lennufirma UTair logistikajuhi Elena Kiseljova sõnul ei sea ettevõte eesmärgiks tõmmata ära kliente kohalikelt lennukompaniidelt.

"Eelkõige keskendume oma Venemaa klientidele, kes juba ammu meie ettevõtte teenuseid kasutavad," vahendab ERR ta sõnu tänaselt pressikonverentsilt Tallinnas. UTair loodab, et lennukite täituvus saab olema kuni 80 % ning liin toob Eestisse rohkelt Venemaa turiste.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077