Autor: Jaana Pikalev • 8. juuli 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lennujuhtide trikitamise tõttu lõpetab airBaltic Tartu-Riia liinilennud

Läti lennufirma airBaltic teatas täna, et katkestab liinilennud Tartu lennujaamast 1. augustist.

"airBaltic oli esimene lennufirma, mis ühendas Tartu rahvusvahelise lennujaamaga Riias. See lennuliin on andnud palju võimalusi Tartu inimestele, sealhulgas ärimeestele ja puhkusereisijatele jätkata lende 80 sihtkohta," edastas lennufirma asepresident Janis Vanags. Hoolimata lennuliini populaarsusest pole Vanagsi sõnul Tartu lennujaam suutnud garanteerida neile sobivat teenust. Sealhulgas vihjas Vanags sel nädalal toimunud lennujuhtide trikitamisele.

"airBaltic pakub oma klientidele kõrge kvaliteediga teenust ja me ei saa endale enam lubada lendude tühistamist Tartu-Riia liinil sellepärast, et Tartu lennuliiklusteenindus ei tööta nii, nagu peaks," märkis Vanags.

Lennufirma vabandab kõikide klientide ees, kes on ostnud sellele liinile pileti ning pakub neile võimalusel sobivat alternatiivi.

 

 

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077