Jaga lugu:

Lennujuhtide trikitamise tõttu lõpetab airBaltic Tartu-Riia liinilennud

Läti lennufirma airBaltic teatas täna, et katkestab liinilennud Tartu lennujaamast 1. augustist.

"airBaltic oli esimene lennufirma, mis ühendas Tartu rahvusvahelise lennujaamaga Riias. See lennuliin on andnud palju võimalusi Tartu inimestele, sealhulgas ärimeestele ja puhkusereisijatele jätkata lende 80 sihtkohta," edastas lennufirma asepresident Janis Vanags. Hoolimata lennuliini populaarsusest pole Vanagsi sõnul Tartu lennujaam suutnud garanteerida neile sobivat teenust. Sealhulgas vihjas Vanags sel nädalal toimunud lennujuhtide trikitamisele.

"airBaltic pakub oma klientidele kõrge kvaliteediga teenust ja me ei saa endale enam lubada lendude tühistamist Tartu-Riia liinil sellepärast, et Tartu lennuliiklusteenindus ei tööta nii, nagu peaks," märkis Vanags.

Lennufirma vabandab kõikide klientide ees, kes on ostnud sellele liinile pileti ning pakub neile võimalusel sobivat alternatiivi.

 

 

Jaga lugu:
Seotud lood
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee