Lennujuhtide trikid jätsid Tartu lennujaama seisma

Piltlikult öeldes vahetult enne lendu haigestumisest teatanud lennujuhile ei suudetud asendajat leida, mistõttu jäid üleeile ja eile ära lennud Tartust Riiga ja Tallinna ja eile hommikul pidi lennuki asemel bussiga leppima sadakond inimest, kirjutas Postimees.

Tartu lennujaama teenindab neli lennujuhti, kelle ülesanne on abistada piloote maandumisel ja õhkutõusul ning ilma lennujuhita ei tohi aga lennujaam lende vastu võtta. Tartu lennujaamast eraldiseisva üksuse, Lennuliiklusteeninduse ASi all töötavad lennujuhid pole Postimehe andmeil rahul oma palgaga ning omamoodi streigi või protesti märgiks ei jõudnud üks lennujuht tööle ja teised lennujuhid ei olnud kättesaadavad.

Lennuliiklusteeninduse ASi juht Tanel Rautits ütles, et lennujuht jäi just enne lennuki väljumist haigeks. "See juhtus pühapäeva õhtul ja nii hilja, et me ei suutnud asendajat leida," lausus Rautits.

Jaga lugu:
Seotud lood
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Ana Tilkson
Ana TilksonReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150