Autor: Jaana Pikalev • 13. juuni 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hoovihm muutis Laagna tee veekoguks

Täna hommikul muutis äikese- ja hoovihm Laagna teel mõned sõidurajad lausa läbimatuks.

Vihmavett voolas kivide vahele raiutud sõiduteele ning moodustas mitmetes kohtades suuri lompe, mis aeglustasid oluliselt sõidukiirust. Samuti takistasid liiklust rööpad, millesse kogunes vihmavett. Eriti rasked teeolud valitsesid Mustakivi tee ja Juhan Smuuli tee vahelistel lõikudel. Saju korral soovitame antud piirkonnas vähendada sõidukiirust.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077