Autor: Jaana Pikalev • 1. juuni 2011

Puusaag: riik võiks rajada logistikakeskuseid, näiteks Hiinasse

 Eile Äripäevale online-intervjuu andnud Krimelte ASi juhatuse esimees Jaan Puusaag ütles, et Eesti riik võiks ekportijaid toetada luues logistikakeskuseid geograafilistes võtmepunktides.

Puusaag vastas lugeja küsimusele, mida saaks Eesti riik teha selleks, et ettevõtjatel oleks lihtsam ekspordiga alustada ja seda arendada, et luua võiks logistikakeskused geograafilistes võtmepunktides. "Miks mitte Hiinas. Impordilitsentsi saamine on Hiinas väga keeruline protseduur. Samuti vajalike logistikapartnerite leidmine, kes aitaks impordi, ladustamise ja distributsiooniga," sõnas ta ja lisas, et kui see küsimus oleks riigi toel tsentraalselt lahendatud, võiks eksportija säästa raha ja aega kuni paar aastat. "Seda heal juhul. Halvemal juhul ei õnnestu see kunagi. See väga konkreetne, käegakatsutav ja mõõdetav meede," ütles Puusaag.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077