31. mai 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

VTG ostis Railcrafti ja siseneb SRÜ ja Balti turule

Saksa vagunite rendi ja raudteelogistikaga tegelev VTG AG võtab 1. juulist 2011 üle Railcrafti esindustega Espoos, Moskvas ja Tallinnas, vahendab Ad Hoc News ettevõtte pressiteadet.

Railcraft tegeleb naftasaaduste transpordiks mõeldud tsisternvagunite rendiga SRÜ ja Baltimaade klientidele. Ostuhinda tehingupartnerid ei avalikusta.

„Railcrafti ülevõtmine võimaldab meil operatiivset tulekut SRÜ ja Baltikumi turule. Tänu sellele saame oma vagunirenti laiarööpmelisel raudteel edasi arendada,“ kommenteeris VTG AG juhatuse esimees Dr Heiko Fischer. „Ühtlasi pakub ost võimalust siseneda piiratud riskiga maailma suuruselt teisele raudteeturule, omades kvaliteetset masinaparki, kogenud töötajaid ja püsiklientuuri,“ lisas Fischer.

Railcrafti masinaparki kuulub rohkem kui 560 vagunit, juurde renditakse 310 vagunit. Railcraft asutati 1998, grupi 14 täiskohaga töötajast on seitse Venemaal, viis Eestis ja kaks Soomes. VTG AG kuulub juhtivate vagunirendi ja raudteelogistikaettevõtete hulka Euroopas. Firma käsutuses on suurim erakätes olev vagunipark Euroopas. Klientide hulka kuulub rida nimekaid firmasid pea kõigist suurematest tööstusharudest alates keemiatööstusest ja lõpetades auto- ja paberitööstusega. 2010. aastal ulatus VTG käive 629,4 miljoni euroni.

Autor: Katri Soe-Surén

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077