Autor: Jaana Pikalev • 23. mai 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Muuga Transiit mahud kolmekordistusid

Vedelkütuste ja naftasaaduste kaubaveo korraldamisega tegelev Muuga Transiit OÜ mahud kasvasid mullu tunamullusega võrreldes kolmekordseks.

Muuga Transiit OÜ (varasemalt tuntud kui Eurodek Transiit) 2010. aasta käive suurenes tunduvalt, mis tulenes sellest, et läbi Eesti veetavate kaubakoguste mahud suurenesid oluliselt, selgub ettevõtte majandusaasta aruandest. Mullu oli firma kaubaveomaht 1557,5 tuhat tonni, mis on kolm korda rohkem, kui 2009. aastal kui maht oli 519 tuhat tonni.

Samas tempos kasvas ka käive, mis oli mullu transiitveosteekspedeerimise ja tolliagentuuri teenuste osutamiselt 122 miljonit krooni (32 mln 2009. aastal). Ettevõtte puhaskasum oli 2010. aastal 1,9 miljonit krooni (2009. aastal 0,65 mln).

Muuga Transiit OÜ:

Omanik: Vesta Terminal Tallinn OÜ (100%)

Juhatuse liikmed: Roland Vent, Valeri Zahharov

 

 

Muuga Transiit OÜ viimase kuue aasta majandustulemused
Foto: Logistikauudised.ee
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077